Starchallenge

Starchallenge

Starchallengebloggen

Här kommer utvecklingsprat, små nyheter och annat som har med rollspelet Starchallenge att göra.

En märklig känsla

StarchallengePosted by Niklas Fri, May 27, 2011 10:26:06

Jag måste förhålla mig till att nu låta andra "göra jobbet". Att lämna över till andra. Mina speltestare och de som ska illustrera - vilket idagsläget är en osäker del av projektet. Känner du eller är du illustratör och vill jobba med mig så kontakta mig på niklas.gerholm@bredband.net. Det är arvodeslöst dessvärre men gillar du konceptet fantasy in space (scifantasy) så kan vi väl prata.

Vad jag ska göra nu är att försöka närma mig ett rollformulär (kom gärna med idéer, se den här tråden). Men ännu viktigare är världen som sakta byggs upp i mitt huvud.

Deadline för den är i oktober. Då ska mellan 50 till 80 sidor vara författade. Då hoppas jag också att illustrationer är på plats. Sen lay out och iväg till förlaget Mylingspel. Sen tryck och ut i handeln om knappt ett år.

Nu väntar jag på mina speltestare, ska själv köra en del i sommar. Väntans tider som sagt... Det är en märklig känsla att gå från 24/7 jobb/företag/Starchallenge till att vänta och försöka få ihop något som INTE är regler utan bara värld vilket iofs är SÅ mycket mer tilltalande just nu. Jag försöker bara förhålla mig till det nya...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.