Starchallenge

Starchallenge

Starchallengebloggen

Här kommer utvecklingsprat, små nyheter och annat som har med rollspelet Starchallenge att göra.

Statusuppdatering vecka 5

StarchallengePosted by Niklas Thu, February 03, 2011 11:02:28
Igår satte jag punkt för mina tre konfliktsystem. Fatta. Den tyngsta delen är klar. Starchallenge spinner mycket kring de här systemen. Min vildmagi ska bli enkel. Fordonsstrid ska göra med ett enkelt snabbt kortsystem. Storskaliga rymdstrider skiter jag i for now. Starchallenge är inte fokuserat på det - jag tror det finns andra scifi spel som använder detta hint hint.

Nästa steg är karaktärsgenereringen men just precis nu ska jag sortera upp i de typ 100 dokument som samlats här sen i november då jag började och renskriva konfliktsystemen för speltest. Helt fuckin otroligt. Det har inte alltid varit kul. Jobbar heltid, ska ha en presentation för ett stort internationellt företag som förhoppningsvis genererar de pengar mitt företag behöver OCH sköta familj (utan kök för tillfället). Brukar va svimfärdig av trötthet vid 0-1 på natten. Men jag kommer slutföra det här. Det är mitt signum. Att slutföra!

Snart hoppas jag kontakta alla er som vill speltesta med en första fråga kring projektet.

Min största rädsla nu? Att jag själv hittar så många buggar att det här drar ut flera veckor till. Eller ännu värre; jag måste börja om med något. Nä dags att börja sortera. Det ska bli skitkul! :D

PS
Världsdokumentet växer. Jag kan inte så mycket om de scifi spel som finns men jag tror det här blir något som inte finns på marknaden idag. Och för de som gillar det här så har jag några förslag jag grunnat på under några månader. Men mer om det senare.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Niklas Sun, February 20, 2011 13:10:46

O ja. SF med vildmagi och fordonsstrider. Spretar? Det är kul som fan! Jag tillhör den ynka lilla skaran som högaktningsfullt struntar i konventionerna och gör vad jag gillar själv - därav en liten skara fans men inga klungor. Sen har väl StarWars magi, fordonsstrider och är scifi och har en hel del trogna spelare?

Posted by Sune Thu, February 03, 2011 12:21:22

jag undrar vad Starchallenge har för inriktning egentligen, det känns som det spretar åt alla håll? SF med vildmagi och fordonsstrid?

Posted by Mattias Thu, February 03, 2011 11:37:07

Holy shitballs! Spring inte in i väggen bara!

Följer utvecklingen med spänning.