Starchallenge

Starchallenge

Starchallengebloggen

Här kommer utvecklingsprat, små nyheter och annat som har med rollspelet Starchallenge att göra.

Framstegsrapport

StarchallengePosted by Niklas Mon, June 27, 2011 15:33:12

3D modellerare har börjat höra av sig angående att bidra med illustrationer vilket är väldigt trevligt. Det som är lite mindre trevligt är andelen speltestare. Många har hört av sig och påbörjat ett kapitel men därefter har jag inte hört något trots att jag mejlat. Om ni läser det här vore det kul att få reda på hur ni ligger till.

Under sommaren och hösten ska jag speltesta en del själv. Jag har gjort ett test över nästan samtliga regeldelar vilket fungerade bra. Jag har dock fått en bra feed back på vissa avsnitt och kommer få mer vilket är glädjande.

Jag håller på att försöka få ihop världen i mitt huvud för att därefter kunna fokusera mer på att designa den. Jag behöver egentligen bara tid och lugn och ro. Det ska kunna funka på semestern kanske. Annars är det kaos i mitt liv så jag har inte lyckats fokusera så hårt på Starchallenge. Jag får ta nya tag men det är rörigt.

Det där sista lät som en quitterattityd men det är inte mitt kännemärke. Under 2012 hoppas jag få ut Starchallenge men nu är jag som sagt delvis i händerna på andra.